19. Desember – Fullmåne Seremoni

Det er kjent kunnskap at tidevannet styres av månens gravitasjon. Selv om det begynner å bli kjent, er det langt fra like kjent at også mennesker blir påvirket av månens gravitasjon. Når vannet i sjøen stiger betraktelig etter hvor nær månen er, er det ikke vanskelig å tro at det også påvirker mennesker, som tross alt består av ca. 60-70% vann. For noen kjennes det veldig tydelig, mens andre er ikke like reseptive. Uansett om man merker det eller ikke, så skjer det en naturlig opptur av energier i kroppen når det er fullmåne(og nymåne). På grunn av denne oppturen av energier i kroppen, er disse periodene blitt brukt av yogier i tusenvis av år, ettersom praksisen blir mye mer kraftfull. 

Det blir bevegelse for å åpne opp energikanalene i kroppen, trommereise for å aktivere energisenterene, meditasjon, dans og sang. Under fullmånen jobber vi med energien utover, i motsetning til nymåne hvor vi fokuserer innover. Derfor bærer fullmåne seremoniene preg av lekenhet.

Sted: Holistic Center, Pedersgata 32C
Dato: Søndag, 19 Desember
Tid: 20:00-22:00
Pris: 200kr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s