Yin Yoga

TIRSDAGER: 17:00 – 18:15

For påmelding, send e-post eller SMS ( 41 44 88 59 ) med navn og ønsket klasse (eks: Ola Nordmann. Yin Yoga 13. mai klokken 17:00)

Pris: 150,- (75min)

Betales i studio

Yin Yoga er en praksis der du går inn i dype strekk hvor du bygger tillit til deg selv og kroppen. Du beholder roen med å fokusere på en jevn og dyp pust. Fokuset forbedrer konsentrasjonsevne, og pusten sørger for at stresset smelter vekk. Flere av positurene aktiverer lymfesystemet og renser kroppen for giftstoffer, samt fører friskt og nytt blod til organene. I dype strekk, – spesielt i hoftene, åpner du opp energi-kanalene slik at energien får flyte fritt gjennom kroppen. Du kan kjenne ubehandlede energier gi slipp og etter økten er det normalt og oppleve en såkalt ‘after-glow’.

I Yin Yoga fokuserer vi på det dype bindevevet i kroppen, leddbånd, ledd, bein og fascia. Yin består av en serie med sittende eller liggende passive poseringer som holdes i mellom 3-6 minutt. Typisk jobber vi med den nedre del av kroppen – hofter, pelvis, lår, og korsrygg. Dette er områder som er spesielt rikt på bindevev.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
tirsdag 4:49 pm 6:15 pm Darsh Olav Vs Gate 13, 4005 Stavanger
tirsdag
4:49 pm - 6:15 pm - Darsh - at Olav Vs Gate 13, 4005 Stavanger

Darsh er en person som finner lærer-mestere over alt. Han jobbet flere år i barnehage hvor barnene ble hans store mestere. Han har også jobbet med barn med autisme og på et psykriatisk bofellesskap. Du vil også finne indianere, buddhister, ernæringsspesialister, munker, yogier, reiki-mestere og shamaner på listen. Listen er lang og mangfoldet stort. Hans interesse for fysisk, mental og psykisk helse og nyskjerrighet i livet har vært en stor drivkraft de siste 10 årene. Han er nå sertifisert yoga-lærer og avansert reiki praktiker. I begynnelsen av 2018 etablerte han Amazing Retreats og i 2019 åpnet han sitt første yoga og reiki studio.

Legg igjen en kommentar