Committed YogaTribes

– For Indre Transformasjon –

Å dedikere seg til en yogisk praksis er å dedikere seg til å finne sannhet. Det er å nære nysgjerrigheten til livet. Å ‘skrelle’ lag av falsk identitet og finne essensen av hvem og hva du er- dypere enn navn, titler, kropp, alder, kjønn, tanker, følelser, hva man liker- og ikke liker. Det handler om å finne en bærekraftig, og en alltid-tilstedeværende kilde av fred og lykke. Vi blir mestere av våre egne sinn.


Committed YogaTribes

Små Klasser

En YogaTribe består av kun 4 stykk, og det er den samme gruppen som kommer til samme tider hver uke.

Helhetlig Program

I klassene vil vi jobbe med fysiske positurer, meditasjoner, pusteøvelser og chanting.

Oppgaver mellom klassene

Mellom klassene vil det være forskjellige oppgaver som er designet for å integrere yoga som en livsstil.

Egen mappe

Alle vil få en mappe med instruksjoner og informasjon som med tiden vil oppdateres etter hvert som vi avanserer og lærer nye ting i praksisen.

Gratis privattime

Som medlem vil alle også få en gratis 1-1 time hvor vi ser på hvilke områder du har behov for å fokusere på og hvordan du kan gjøre det.

Tilbakemelding

«Jeg har lenge hatt interesse for yoga, men etter at jeg begynte på ukentlig kurs hos Darsh Yoga, føler jeg meg oppmuntret til å se at yoga er mer enn bare øvelsene man gjør på matten. Darsh sin praksis er holistisk, og dette er noe jeg setter stor pris på. Fra uke til uke har vi fått oppgaver, som f.eks oppmuntrer oss til å være mer bevisst i hverdagen vår eller til å tenke igjennom forskjellige temaer. Dette skaper et egasjement og et samhold i yogatriben. Når jeg kommer til yogatimene til Darsh, er det også et sted å få være ærlig med seg selv sammen med andre – hvor vi alltid starter med å dele noen ord om hvordan vi har det eller hvordan ukens oppgave har vært. Jeg får en følelse av tilhørighet. Og triben blir en slags familie.

Jeg vil anbefale Darah på det sterkeste, fordi jeg synes hans praksis er dypt rotet i kjærlighet og aksept. Han er flink å holde «space» og roe ned energiene. Jeg får tid til å puste og lytte innover i disse timene. Et ukentlig besøk hos Darsh, gir meg gnisten og motivasjonen til å praktisere mer yoga i livet mitt. På matten, når jeg beveger meg og når jeg går, når jeg spiser, når jeg lytter, når jeg puster, når jeg arbeider, når jeg snakker…»


– Frida Ottesen

våre fokusområder

Livsstil

Noe som sjeldent snakkes om i forhold til yoga er hvordan vi skal leve våre hverdagslige liv for å oppnå indre ro og glede. På sanskrit heter det Yamas og Niyamas. Det er til sammen 10 retningslinjer for vår livsstil som handler om hva vi skal og ikke skal gjøre. De kan virke veldig elementære og simple, men å perfeksjonere dem 100% er det svært få som klarer.

Asanas

Asanas er de fysiske stillingene folk flest forbinder med yoga. Hovedformålet med disse stillingene er å forberede kroppen på å sitte stille og meditere i lengre perioder uten å føle at man må bytte stilling. Det følger også svært mange andre fordeler med å praktisere disse stillingen. Vi øker vår evne til konsentrasjon, øker vår viljestyrke, blir kjent med og trygg i egen kropp, åpner opp eventuelle blokkerte energikanaler(nadis/meridianer), øker vår evne til å håndtere stress, styrker immunforsvar og så videre. Listen er lang!

Pusteøvelser

Det finnes en lang rekke pusteøvelser. Noen for å øke energinivå, andre får å oppnå indre balanse og ro, andre for å skape varme i kroppen, og noen for å kjøle ned kroppen. Først og fremst bruker vi pusteøvelser til å kontrollere vår livskraft

Konsentrasjon

Folk flest idag praktiserer distraksjon mange timer til dagen. Vi har blitt eksperter på å distrahere oss. Å holde fokus på et punkt over en lengre periode er en kunst, og en viktig kunst å mestre skal man oppnå noen som helst form for suksess. Når vi fokuserer på noe putter vi energien vår inn i det, og det vil da vokse. Desto mer energi desto mer vokser det. I yoga jobber vi mye med å øke konsentrasjonsevne fordi det er helt essensielt når man skal meditere.

Meditasjon

Formålet med meditasjon er å finne frem til essensen av hvem og hva vi er. Når sinnet stilner, oppdager hva som ligger bak. Ved å konsentrere fokuset sitt på en ting uten noen form for distraksjoner vil man etter hvert tre inn i meditasjon. 1 time vil føles som 5 minutt.

Fokusområder i Klassene

Det vil være to forskjellige klasser å bli medlem av alt etter din tidligere erfaring.

Nybegynnere

 • Styrke og fleksibilitet.
 • Grunnleggende stillinger.
 • Grunnleggende pusteøvelser.
 • Meditasjoner.
 • Grunnleggende forståelse av visdommen.
 • Øke konsentrasjonsevne
 • Øke viljestyrke

Erfarne

 • Vi vil jobbe videre med styre og fleksibilitet, mens vi beveger oss inn i mer avanserte stillinger.
 • Nye pusteøvelser.
 • Dypere forståelse av visdommen.
 • Meditasjon
 • Økt konsentrasjonsevne og viljestyrke

Som medlem av YogaTribes får du tilgang til veiledede meditasjon, instruksjonsvideoer, artikler osv.

Priser

1 Ukentlig Klasse

700kr

pr. måned

2 ukentlige klasser

1200kr

pr. måned