Event Detail

7 Dagers Yoga Retreat i Malaga – 22. – 29. Juni 2020

Yogaretreat ved fjellkjeden El Torcal, Spania:

Velkommen til en deilig uke med yoga i Sør-Spania. Vi møtes i Malaga og kjører ut av sivilisasjonen, ca. En time nord til utkanten av en liten, sjarmerende landsby, Villanueva De la Concepcion. Vi har en fin tomt med tre hus, basseng, kjøkkenhage og utsikt til havet helt for oss selv. Det blir daglig yoga med pusteøvelser- og meditasjon, sunn- og vegansk mat og spektakulær natur. Den røde tråden gjennom uken er ‘lykke’. Vi skal leve i lykke mens vi er her, men et stort fokus er også at du reiser hjem med alt du trenger for å opprettholde lykken i tiden fremover. 

Utenom programmet vil det være masse tid til å ligge på solsengen ved bassenget med ferske og lokale frukter. Det finnes også noen særdeles flotte turstier i området.

Høydepunkter:

  • To daglige yogaøkter
  • Meditasjon
  • Pusteteknikker
  • Workshops
  • Sunn og god, vegansk mat
  • Fredelig sted
  • Tur på El Torcal
  • Mantrasang
  • Kirtan

Plassen vi bor på:

Plassen vi bor på heter Vista del Torcal. På tomten står det et hovedhus med 3 soverom, 3 bad, stue og kjøkken, og to småhus med dobbelseng, et simpelt kjøkken og bad. Det er et forfriskende badebasseng og en kjøkkenhage med diverse frukter, grønnsaker og urter. Vi har hele plassen for oss selv.

Yoga på reisen:

Det blir yoga hver morgen og kveld. Vi starter dagen med en deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og finne en plass av indre fred og glede, som vi tar med oss resten av dagen. Det vil også bli noe yoga i naturen og hver kveld.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen er åpen for både menn og kvinner i alle aldre. Her er du velkommen uansett nivå da øvelsene tilpasses hver enkelt deltager.

Arrangører:

Darsh / Lars Olav Sande
Lars Olav, også kjent som Darsh er sertifisert Hatha Yoga lærer og avansert reiki praktiker. Han driver Darsh Yoga i Stavanger og har de siste årene arrangert flere yogaretreats og en yoga-festival. 

Steinar Berg
Steinar er en svært dyktig musiker som også har flere års erfaring innen yoga, meditasjon og pusteøvelser. I 2018 startet han Amazing Retreats med Lars Olav, og de hadde deres første retreats på denne plassen. 

Frida Ottesen
Frida er en intuitiv mester på kjøkkenet og skal stå for maten vi blir servert under oppholdet.

 

Pris:

10.000,- Enkeltseng, Delt rom med bad
Earlybird, kun 8.800,-

11.000,- pr. Pers / 18.000,- for 2 – Dobbelseng, eget rom
Earlybird, kun 9.500,- / 17.000,-

12.000,- pr. Pers / 20.000,- for 2 – Eget hus med dobbelseng/2 enkeltsenger, lite kjøkken og bad
Earlybird, kun 9.900,- / 18.000,-

 

For booking eller spørsmål, send hendvendelse til namaste@darshyoga.no eller ring på 41 44 88 59.Kommentarer fra fjorårets deltagere

“Dette er så mye mer enn bare yoga, det er å finne den du leter etter i deg selv, og finne andre som også ønsker å gjøre det samme. På det aller varmeste kan jeg anbefale dette retreatet, det forandret ALT for meg!

Og det beste er at du ikke trenger å jobbe for det, bare tillate at det skjer og gi det rom. Det høres sprøtt ut? Men Lars Olav og Steinar er nydelige medmennesker som er der for deg, uansett problematikk, ønsker og skavanker”
– Lara

“Hvor enkelt de gjør det for deg som deltaker. Hvor engasjerte, autentiske og ydmyke Lars Olav og Steinar er, og hvor sett og ivaretatt man føler seg i deres nærvær. Her er det virkelig varm kjærlighet, veiledning og gode intensjoner”
– Monica

“To hjertevarme sjeler som bidrar til vekst. Takk Steinar og Lars Olav for deres positivitet, medmenneskelighet, kunnskap og varme. Ispedd humor, livsglede, musikk og nydelig mat er Amazing Retreats en stor inspirasjonskilde til mye. Anbefales!”
– Eva

Event information
 Malaga

Legg igjen en kommentar