Hvordan Forholde Seg Til Energivampyrer

Vi har alle opplevd hvordan egoistiske, negative, sinte og deprimerende mennesker suger energien fra oss. Det er lett å la dem kontrollere vårt humør, og det vil de gjøre, så lenge vi lar dem. Så hvordan opprettholder vi vår fredfulle og kjærlige energi?

Forstå din kraft

Det første og viktigste vi må forstå er at det er vi som er i kontroller over både våre tanker og følelser. Sinnet vårt er et utrolig og høyt underestimert verktøy. Det er finnes ingen måte en annen person kan gi oss en vond følelse. Selv om det ofte føles sånn, så kommer alle våre følelser fra innsiden. Så lenge vi skylder på andre for våre vonde følelser og lidelse, så vil vi forbli i dem.

Det er ofte lettere å skylde på andre, løpe hjem og trøste seg selv med sjokoladeis og et morsomt TV-program mens vi synes synd i oss selv. Eller kanskje vi bli sinte og skriker tilbake, eller skammer oss og blir triste.

Alle disse situasjonene suger energien vår og drar oss ned på en lavere frekvens, men bare fordi vi lar dem. Det tas to for å bokse, og i en slik situasjon får vi enkelt og greit bare en invitasjon til å bli med. Hvordan vi velger å reagere er opp til oss.

I en av Buddhas forelesninger kom det en sint mann opp til han og kjeftet. Buddha svarte “Hvis en mann tilbyr en annen mann en gave, men mannen takker nei. Hvem er gaven sin da? Mannen som kjeftet svarte: “Mannen som tilbyr gaven. “Da takker jeg nei til din kjefting og ber deg beholde det for deg selv” Sa Buddha.

Det kan virke umulig, men det handler kun om å trene sinnet sitt og øke bevissthet. Når du forstår dette, er du klar for neste skritt.

Forstå situasjonen

Det neste steget for å holde på energien sin rundt drenerende mennesker handler om å forstå deres oppførsel.

Alle våre handlinger er drevet av kjærlighet eller frykt. Selv om det ikke virker som det er kjærlighet eller frykt som får oss til å f.eks gå på toalettet, spise eller dusje, så er det det. Vi kjenner kroppen vår og oss selv godt nok til at vi gjør disse tingene før det blir et problem, men selv disse tingene er en trussel for vår overlevelse eller handling av kjærlighet. Hvis du venter lenge nok vil du kjenne på en frykt for å bæsje på deg. Neste gang noen oppfører seg på en drenerende måte, bare se for deg at de holder på å drite på seg og er desperate etter et toalett. Hvis noen suger energien din er det fordi de bærer på en frykt. Frykt for å være sårbar, bli avvist, miste identitet, miste makt osv. Derfor suger de andres energi for å opprettholde sin fasade. En egoistisk person er en person med et stort ego. En person med et stort ego er en person som lever i illusjonen av å være i senter, separert fra alle andre. Desto større egoet, desto større ensomhet. En person med et stort ego vil ha et behov for å beskytte sin identitet. Vår identitet er en idé om hvem vi er, bygget opp av våre tilknytninger. Hvis noen utfordrer våre tilknytninger kan det føles ut som noen river oss i stykker. Vi er i stand til å gjøre forferdelige ting for å beskytte vår identitet.

En person som er konstant negativ og synes synd på seg selv er en person med mye forventninger. En person med mye forventninger er en person som ikke føler seg komplett og leter etter å bli komplett i fremtiden. Hvorfor føler vi oss ikke komplett? Følelsen er svært vanlig. Ikke rart med tanke på hvor mye press vi får fra våre omgivelser. Hvordan vi skal se ut og oppføre oss, samtidig som vi lærer at lykken venter oss i det matrialistiske. Det handler om mangel på selv-kjærlighet.

Uansett hvor forskjellige vi er, så ønsker vi alle en ting- kjærlighet. Vi er alle redde for det samme; å være alene. Vi er drevet av de samme følelsene. Å forstå at personen som kanskje oppfører seg som en ‘drittsekk’ egentlig bare er et menneske som trenger kjærlighet er viktig for å holde skjoldet sitt oppe.

Pust
Det neste punktet handler om å bruke pusten. Uansett hvor kaotiske dine omgivelser er vil pusten alltid være et anker til fred og ro.  Vit er du er i kontroll over dine følelser. Forstå hvorfor det oppfører seg som de gjør og fokuser på pusten fremfor ordene som blir sagt. Desto mer en jobber med dette, desto lettere blir det. Etter hvert vil det bli en ubevisst handling. Når du er kommet så langt vil du ha en så sterk og kraftig energi som gjør at du vil smitte dem med din energi og helbrede stresset de bærer på. Gi dem ditt hjerte, gi dem din kjærlighet og gi dem din medfølelse. Vi er alle det samme og det er vår rett å bli elsket. Det er på denne måten vi gjør drittsekker om til engler. Det er slik vi helbreder verden.

Legg igjen en kommentar