Reiki

Hva er reiki?

Reiki er en form for alternativ medisin kalt energi-helbredning. Ved å plassere håndflatene på kroppen til en person overføres det man kaller for universal energi til klienten for å fysisk eller emosjonelt  helbrede vedkommende. For mange virker det hele overtroisk, men tenk på dette; hva gjør du med hendene dine dersom du har vondt i hodet? hva gjør du med dem om du faller og slår kneet, eller sparker tærne i bordet? Instinktivt plasserer vi hendene våre hvor vi har vondt. Og hva om noen gråter? Vi holder kanskje rundt dem eller i hånden. Når smerte er tilstede føler vi som regel også et behov for fysisk kontakt. Dette er essensen av reiki. Vi kan derfor si at alle mennesker mer eller mindre utfører reiki på daglig basis.

Som en reiki praktiker jobber man mer bevisst med denne energien. Med bruk av forskjellige verktøy som f.eks visualisering skaper praktikeren en ren og tydelig intensjon som manifesterer seg hos pasienten.

Book din reiki-behandling her


Utdannelse

Når man tar en reiki utdannelse finnes det 3 sertifiseringer. Når du har fullført første sertifiseringen blir du ‘reiki praktiker’. Da jobber man med håndspåleggelse. I den andre sertifiseringen lærer du å jobbe med energiene uten å være fysisk tilstede med klienten. Det vil si at du kan sitte på andre siden av kloden å utføre samme arbeid som om du satt i samme rom. Når man jobber med energier, finnes ikke tid og avstand slik vi opplever det i den fysiske verden. Når denne sertifiseringen er fullført blir du ‘avansert reiki praktiker’. Når den siste sertifiseringen er tatt blir du ‘reiki mester’, og kan da lære opp andre.

Bestill Din Time