Dette er Darsh

Lars Olav fikk navnet Darsh av sin Reiki og Yoga mester etter fullført utdannelse. Darsh betyr Lord Krishna, som symboliserer kjærlighet, medfølelse og ømhet. Et passende navn til hans energi og tilstedeværelse. 


Fra starten

Bilde av Lars Olav midtvinters på Finnmarksvidda

Omtrent så raskt han begynte å snakke, begynte han også å stille spørsmål, dypere enn de fleste på hans alder. Et spørsmål som gikk på gjengang var ‘Hva er meningen med dette?’. Han var ikke mange år før han ble kalt professoren. Etter hvert som han ble eldre ble han ofte en venner og familie kom til for å snakke om utfordringene sine. Hans fascinasjon for mennesket, psykologi og livet generelt var stor, men det var ikke før en seks måneders lang ekspedisjon på fot gjennom Norge at ble livet snudd på hodet. De eksistensielle spørsmålene som alltid hadde vært til stede i bakgrunnen ble plutselig alt han så. Spørsmålet fra barndommen dominerte tankene. For når livet hans var på sitt beste når han levde i naturen med alt han trengte i en sekk, hva var da meningen med alt det andre han tidligere hadde betraktet som så viktig. Han har siden den gang dedikert livet sitt til denne prosessen.


For Darsh er det viktig å kunne gi et helhetlig tilbud av yoga. Han ønsker også å spre budskapet om kraften og det opprinnelige formålet med den eldgamle og mystiske praksisen fra India. Hos Darsh Yoga kan du komme til vanlige yoga-klasser, men også egne pranayama, meditasjon og alignment-klasser. Ønsker du et solid fundament i din yogapraksis kan du også ta introduksjonskurs i yoga.

Darsh er sertifisert Hatha Yoga Lærer og Avansert Reiki Praktiker.


Retreats
Darsh er grunnlegger av Amazing Retreats og arrangerer retreats i både Norge og i utlandet. Med fokus på helhetlig helse vil du få servert vital og god mat, daglig yoga praksis, workshops, natur, godt samhold og mye mer!
Les mer…