Yoga MiniRetreat 11.-13. September

Vi møtes på en koselig hytte på den vakre øya Randøy, hvor naturen omfavner oss med barskoger, fjell, dyreliv og selvfølgelig, sjøen. Fra hytten har vi en nydelig utsikt over Fister Fjorden(som sett på bilde over). Vi møtes her, ikke bare for å lære mer om yoga, men for å møte nye likesinnede mennesker, komme i kontakt med naturen og spise sunn- og vegansk mat tilberedt av vår fantastiske kokk, Silje. Av egen erfaring blir disse korte turene helger av magi og under.

Program:

Av erfaring har jeg lært at et strikt program med en nøye plan ofte skaper mer friksjon enn flyt, så selvom jeg har noen ting planlagt synes jeg det er bedre og se litt an hvor vi er når vi kommer. Det er allikevel noen ting vi skal gjennom:

  1. Asana Alignment (Lære å gjøre poseringer riktig så vi unngår skader)
  2. Yoga filosofi (Vi tar en titt på ‘8 limbs of yoga’)
  3. Div. workshops
  4. Daglige yogaklasser, meditasjon og pusteøvelser.

Her er noen andre ting du kan finne på:
– Slappe av foran peis/bål
– Høre på live musikk(eller spille selv?)
– Gå turer i skogen
– Ta et oppfriskende bad i sjøen
– Danse

Pris: 3000,- alt inkludert. / (2700,- for medlemmer av YogaTribes)


“Nå, 1 uke etter retreaten, har jeg ikke tatt sovemedisiner siden og klarer å sovne naturlig! Jeg forventet kun bedre søvn og lettere for å sovne, men ikke helt slutt av medisinbruken. Og ikke bare det! Jeg har sluttet å snuse også, uten intensjonen om det! Det er nok en kombinasjon av aktivitetene, workshopen, kostholdet og å være tilstede blandt god energi og kjekke mennesker. Jeg er fortsatt overrasket over det personlige utbytte jeg har fått og er veldig glad for at jeg satte av helgen til dette. 1000takk til vertene!.”

Steven