YogaTribes

YogaTribes er et nytt konsept som jeg nå går igang med. Dette er for deg som:
– Synes det er utfordrende å praktisere yoga regelmessig
– Ønsker å bli en del av en liten gruppe/tribe som deler interessen for yoga
– Vil bli inspirert og inspirere andre i yogaen
– Vil lære mer om hva yoga egentlig er(bak trenden)
– Ønsker yoga-klasser som er skreddersydd for gruppens ønsker/behov
– Vil praktisere yoga i små grupper

Slik fungerer det:
Vi blir en gruppe på max. 7 stykk(inkl. meg) som møtes i studio minst en gang hver uke for å praktisere yoga. Mer enn å bare praktisere yoga, så blir vi kjent og støtter- og inspirerer hverandre til å gjøre yogaen til en større del av livene våre. Jeg oppretter en privat Facebook-gruppe til oss hvor vi kan dele interessante og inspirerende artikler/videoer, spør spørsmål, få veiledning osv. Hvis det er ønskelig, kan vi også møtes for å lage god mat sammen og reise på et MiniRetreats ect.

Målet med YogaTribes:
Målet er å gi deg et støtteapparat som ikke bare er i studioet. Noe som kan hjelpe deg å holde deg på rett spor når du trenger det. Du vil lære mer om hva yoga er(bak trenden) og hvordan implementere en yoga-praksis i det daglige, og ha tilgjengelig hjelp, inspirasjon og veiledning hver dag.

Pris: 600kr/mnd.
Det inkluderer: 4 økter med yoga og medlemskap i en privat FB-gruppe for veiledning, støtte og inspirasjon. Det er ingen bindingstid.

For interesse, send meg en e-post og skriv hvilke dager og tider du har mulighet. Når jeg har samlet nok folk, vil jeg starte og sette sammen gruppene.


Trykk her for å melde din interesse!


For spørsmål, skriv til namaste@darshyoga.no