Yoga og velvære retreat, under fullmånen

Dato: 20.-23. august (Fredag-mandag)

Jeg, sammen med massasjeterapeut og coach, Monica Abrahamsen inviterer til et unikt mini-retreat i naturskjønne Ryfylket. Vi møtes på en hytte på Randøy med utsikt mot soloppgangen over Fisterfjorden. Her skal vi senke skuldrene, gjøre yoga, meditasjon, pusteøvelser, få massasjebehandlinger og spise god og sunn mat i godt selskap. Søndag 22. august er det fullmåne, og vi benytter muligheten til å arrangere en fullmåne seremoni! Her blir det blant annet en trommereise, kroppslig bevegelse, mantrasang og meditasjon. Vi blir en liten gruppe på maks 7 stykk totalt.

Dato: 20.-23. Aug.
Pris: kun 2.800,-

Alt er inkludert. 3 netter, all mat og drikke, daglig yoga, minst 1 massasjebehandling og fullmåneseremoni.

Hvorfor fullmåneseremoni?
Det er kjent kunnskap at tidevannet styres av månens gravitasjon. Selv om det begynner å bli kjent, er det langt fra like kjent at også mennesker blir påvirket av månens gravitasjon. Når vannet i sjøen stiger betraktelig etter hvor nær månen er, er det ikke vanskelig å tro at det også påvirker mennesker, som tross alt består av 60-70% vann. For noen kjennes det veldig tydelig, mens andre er ikke like reseptive. Uansett om man merker det eller ikke, så skjer det en naturlig opptur av energier i kroppen når det er fullmåne(og nymåne). På grunn av denne oppturen av energier i kroppen, er disse periodene blitt brukt av yogier i tusenvis av år, ettersom praksisen blir mye mer kraftfull.

Praktisk info:

Reise:
Vi møtes på hytta på fredags kveld i 18-tiden. Man kan kjøre dit med bil, eller ta hurtigbåten og bli hentet av oss på kaien. Vi hjelper til med å organisere hvis noen har plass i bil osv. Det er ca. 1,5 time å kjøre fra Stavanger sentrum. Avreise skjer på mandag litt utpå dagen i 15-16 tiden.

Pakking:
Klær etter forholdene. Vi kommer til å være litt ute og gå tur. Det er også fantastiske bademuligheter, så ta gjerne med badetøy. Vi skal være på hyttetur og ingenting her vil være høytidelig, så her er det fult lov å gå i joggebukse fra morgen til kveld.

Romfordeling:
Soverommene består av køysenger, så du vil bli nødt for å dele rom med noen.

For spørsmål, ta kontakt på 41 44 88 59, eller namaste@darshyoga.no


Full ut skjema for booking

Obs! Du vil få betalingsinformasjon etter at du har sendt inn skjemaet. Bookingen er fullført når betalingen er gjennomført. Betalingen er bindene, og beløpet vil kun returneres dersom arrangementet blir avlyst.